Esmorzar Bufet Lliure

Agafi forces de bon matí amb un esmorzar bufet lliure digne d'admirar. Desitja un plat en concret? Tan sols ens ho ha de dir.

Jardí i Piscina

Un jardí acollidor on prendre la fresca i una petita piscina que proporcionarà relax als grans i diversió als més petits.

Menú Diari

El nostre restaurant, obert a tot el públic, ofereix un menú diari per 14,50€ amb plats de cuina local.

Benvinguts a Hotel Martinez

 

Benvinguts a Hotel Martinez, un hotel amb encant situat a les afores de la vila de Puigcerdà, a tocar de la població francesa de Bourg-Madame, una zona verda que es troba al bell mig de la Cerdanya.

La família Martinez comptem amb una experiència de més de 40 anys dirigint aquest hotel i tenim com a principal objectiu el tracte familiar i personalitzat amb els nostres clients.

Tant si volen passar uns dies a la Cerdanya practicant el seu esport preferit com si busquen un espai tranquil i acollidor on gaudir de la muntanya, a Hotel Martinez procurarem que durant la seva estada se sentin com a casa.

Alexandrina Melús Propietaria de Hotel Martinez

Oferta Treballadors d'Empresa

Té la necessitat d'acomodar els treballadors de la seva empresa a la Cerdanya? A Hotel Martinez oferim als treballadors l'habitació individual en règim de Mitja Pensió per 40 €/nit si les dates reservades són entre dilluns i divendres, tant en temporada baixa com en temporada alta.

Facebook Icon